Mekaniikka & mekatroniikka

Mekaniikan & mekatroniikan sopimusvalmistusta | Seinäjoki, koko Suomi

Euro Mechanics Oy valmistaa mekaniikan ja mekatroniikan tuotteet ja laitteet laidasta laitaan sopimusvalmistuksena. Valmistamme tuotteet Seinäjoen toimipisteessämme, mutta toimitamme ne joustavasti ympäri Suomea!

Osaava henkilökuntamme valmistaa yrityksesi tarvitsemat mekaniikan tai mekatroniikan tuotteet vuosikymmenien ammattitaidolla. Tarvitsipa yrityksesi sitten osakokoonpanoa tai kokonaisvaltaista prosessin hoitamista aina suunnittelusta valmistukseen, testaukseen ja kuljetukseen, hoidamme sen takuuvarmasti!


Testaamme aina tuotteet

Toimittamamme mekaniikan ja mekatroniikan osakokonaisuudet sisältävät usein myös hydrauliikkaa, pneumatiikkaa ja sähköisiä komponentteja sekä elektroniikkaa. Kokoonpanemiimme tuotteisiin tarvittavat erilaiset standardi- tai erikoiskomponentit voimme hankkia itse tai sopimuksesta voimme kotiinkutsua ne asiakkaittemme sopimuksilla. Toimitamme myös erilaisia osakokoonpanoja, settejä ja asennustarvikepusseja.


Ohutlevyt & 3D-tulostimet

Tyypillisiä valmistamiamme mekaniikan tuotteita ovat esimerkiksi postin käsittelyyn liittyvät tuotteet. Mekatroniikan puolelta valmistamme esim. 3D-tulostimia ja postin lajittelukalusteisiin liittyviä ohjaustuotteita. Suoritamme miniFactory 3D-tulostimien kokoonpanoon, testauksen ja logistiikan. Tarvittaessa suoritamme laitteiden huollot ja päivitykset yhteistyössä miniFactory Oy:n kanssa.